Gatal kaki

Ada tak yang lepas bersalin kaki gatal2 macam ni? Harini hari ke 25 berpantang. Kat bahagian kaki ni je gatal. Taktahu kenapa #ingintahu #seriusnanya #firstmom #bantusharing

Gatal kaki
1 Balas

nnti puan try g klnik .bgtw doktor..mcm sy dlu kulit abis gatal2 esp dkt ketiak .doc kata sbb hormon selepas bersalin .. mcm dlu doc pakar bg sy ubat sapu ,ubat makan dan bg sabun..xblh pakai shower gel mcm sy pnh guna dlu2 . trus tukar ke sabun sulfur contoh sabun di suggestkan mcm sabun bioshield atau nixoderm kotak warna hijau