Kelahiran anak first

Hai mommies. Jom santai² tengahari ni sharing² pengalaman kelahiran baby first. Biasanya minggu keberapa baby keluar? 37-40w? Santai² je sy baby first belom ada pengalaman ♥️#ingintahu #seriusnanya

Kelahiran anak first
2 Balas

sy pun baby first . xthu bila baby keluar , skrg 33w . brg stnby je dlm kereta. senang klu tgh kerja nak beranak ke . bole terus g . skrg baby sy masih sonsang , GH kata nanti follow up semula masa36w . dan bincang plan seterusnya . doa kan sy ya 🥰

Saya dulu 38weeks dah bersalin..anak sulung..