Skincare rutin

Hai mommies ii saya nak tanya if kita pakai skincare ada effect tak kat baby nanti ? Sbb syaa first pregnant risau laa ada effect , contoh skincare brilliant skincare . And ada yg sama tak due date bulan 8? Boleh la share trikh bilaa due date mommies 😆

9 Balas

Hi,saya pun first baby ni..awal tahu pregnant,saya stop dulu semua skincare..study ingredients one by one selamat atau x.. Saya guna brand Kiehls, beauty advisor ckp selamat untuk pregnancy..saya study ingredients dia pun so far ok.. Sekarang pun dah 5 bulan lebih, saya cuma pakai pencuci muka,toner dan moisturizer saja.. Sabun badan dan shampoo pun saya tukar juga dari awal pregnancy..saya pakai yg baby punya product beli kat watsons je hehe 😂😂