Skincare ketika mengandung

Assalamualaikum..saya nak tanya..saya dah 22week..saya baru sedar skincare saya pakai ada Salicylic acid..saya risau ada effect kat baby..saya beli skincare dari drugstore..#ingintahu #SeriusTanya

2 Balas

Wsalam, ni list skincare sy during preg, kalau dulu kaki layer skincare, kena terpaksa hold dulu. Wardah gentle cleanser Safi moisturizer Axis y sunscreen Ni cuma suggestions, better mommy cari yg ingredient organic. Lg safe.

Saya pakai yang organic punya. Khaulah Premium Skincare. Nama je organic. Tapi harga tak mahal pon. Mampu beli inshaAllah. Yang penting selamat.