Skincare rutin

Hai mommies ii saya nak tanya if kita pakai skincare ada effect tak kat baby nanti ? Sbb syaa first pregnant risau laa ada effect , contoh skincare brilliant skincare . And ada yg sama tak due date bulan 8? Boleh la share trikh bilaa due date mommies 😆

9 Balas

Skincare brand brilliant tu rasanya ada chemical kan? Better lah stop dulu, risau pula klu effect kat baby. Boleh cari skincare kat drugstore lebih selamat dan ada yg berasaskan natural ingredients. Sy pun due bulan 8 nanti insyaAllah moga dipermudahkan urusan kita semua, semoga baby membesar dgn sihat dan sempurna 🥰🤲🏻

1y ago

amin , smoga dipermudahkan