Skincare rutin

Hai mommies ii saya nak tanya if kita pakai skincare ada effect tak kat baby nanti ? Sbb syaa first pregnant risau laa ada effect , contoh skincare brilliant skincare . And ada yg sama tak due date bulan 8? Boleh la share trikh bilaa due date mommies 😆

9 Balas

sy pregnant tak pakai skincare pon. kena skip skincare sbb takut jadi pape kat baby. sy just pakai pencuci jenama simple jeee yg lain ii mmng sy tak pakai. takpe 9bln jeee kena tahan diri drpd pakai skincare