13 Minggu , perut x besar

Hai mommies , I dh 13 minggu Tapi i rasa mcm perut I nie x besar laa ! Ade x sesiape ade problem yg sama ! #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Itu bukan problem puan. Lain kandungan lain perubahan fizikal kehamilan .. Saya lagi suka perut tak besar masa tu. 😅 Sebab boleh pakai baju biasa lagi. Asalkan puan dan kandungan sihat. Enjoy your pregnancy journey ya

3y ago

🌻

Hi mommy. Perut besar ke tak tu bukan problem pun. Kalau time scan doc kata semua ok, baby membesar normal, besar perut tu bukan issue. Sebab kadang ikut badan sendiri & ketebalan perut jugak. So jangan risau ye