Menu Makanan Gdm

Hai mommies ☺️ boleh x sharing menu makanan/minuman setiap hari untuk jga gula.. Ada tips lain x untuk kurangkan atau kawal gula.. Saya dh cut gula.. Mkn pun kawal.. Nsi pun dh ambik haryana.. Tp mcm msh tgi jer bila cek.. Berat mun static jer..

1 Balas

Diet seimbang. Nasi sikit, protien sikit ayam/daging & sayur hijau byk sikit mcm semangkuk sup. Tats all. InsyaAllah bacaan cantik. Yg manis buang terus. Air ke makanan ke.

5y ago

Untuk snacking mkn apa yer?