plz share

Hai mommies... Boleh X mommies semua share minyak telon apa yg mommies guna utk newborn baby...and boleh guna sampai bila bila pun

19 Balas

Sy guna minyak herba asmak..alhmdulilah..minyak nie boleh pki untuk bby selsema,batuk semua..ank sy dr lahir pki,smpi skunk 2tahun 6bulan...jrg kne batuk n selsema...

guna mamz,sesuai d gunakan untk smua peringkat umur,bdasarkan habatussauda,ssgt ssuai untk newborn dan selamat dpakai...ank sya dri newborn,smpai skg pkai minyak mamz

Saya pakai tanamera, best bau dia, baby pun best je kalau sapu dekat perut, tapak kaki and belakang dia

saya asal minyak telon je. x tau pula minyak telon ni ada banyak jenis. 😂

Minyak berubat herba NR.. Dr baby smp dh besar masih setia dgn minyak ni..

Sy biasa pakai minyak kayu putih..mmg bgus tuk bby

Krim Herba Tropika. Best sebab baby selalu kentut.

Anugerah.. Sampi anak 12thn pun boleh guna 😉

5y ago

Boleh Akk share gmbr x

Cap lang then beli minyak yuyee skali

Sy guna minyak AO Waleet utk baby sy