lari topik

Hai mommies... Boleh suggest tak cara nak hilangkan jeragat di muka.. Hari demi hari muka penuh dengan jeragat dan jeragat yang tebal sangat. Stress dengan keadaan muka sekarang ni.

3 Balas

Pastikan minum air secukupnya. Pilihan alternatif lain : Perhatikan makanan yg diambil ketika ini. Elakkan mengelap muka dengan tuala badan. Tukar sarung bantal dan cadar lebih kerap. Hentikan penggunaan kosmetik jika perlu buat sementara waktu. Jika ada menggunakan produk kulit muka yg baru, periksa semula bahan2 dlm produk tersebut. Jumpa doktor sekiranya jeragat semakin banyak.

Hi slm.. Maaf mnganggu.. Sy imah dri beauty consultants mary kay company.. Sis mempunyai mslh jerawat, jeragat, kulit muka kering / berminyak, kusam, bawah mata ada bengkak/ hitam, pori? Imah sedia membantu sis untuk mendapatkan kulit yg sihat & cantik..wsap imah 0149554118

sunblock / sunscreen penting

5y ago

Sunblok jnma ap ye?