Tanda nak bersalin ..

Hai mommies boleh share x tanda² nak bersalin n bila ya boleh start buat senaman untuk memudahkan bersalin ? Hihi ni anak first so xtahu sangat .. skrg 36weeks1day .. nak buat senaman takut awal sangat .. sekarang ni dah ada rasa bby macam dekat bawah , kdg2 perut mengeras area pinggang belakang pun sakit , xlarat asyik nak baring je 😣😣 #firstmom #firstbaby

7 Balas

cya dri 36 week da buat senaman sikit²...lgi² perut on of mngeras dri 18 hb tpi tanda lain xda lgi...skrng da 37 week 1 day on of ja perut mngeras mkin kerap