PJJ + TTC

Hai mommies, boleh mommies kongsi pengalaman yang berjaya hamil bagi hubungan suami isteri jarak jauh ? Boleh kasi tips tak ? Teringin nak ada baby dari rahim sendiri ????

2 Balas

Saya pun mcm sis juga PJJ dengan suami....dan saya ada masalah haid tidak teratur tapi bila saya period kan... Saya akan cuba buat kitaran waktu subur....kira dalam satu bulan berapa hari kitaran haid Kita...Di situ kita boleh tahu bila waktu subur kita....dan kalu jumpa suami rajin2 lah bersama paling bagus waktu subuh untuk bersama....dengan kaedah ini akhirnya saya berjaya hamil..walaupun tidak semestinya berjaya terus tapi serba sedikit membantu....

Kita aim waktu subur, semua tu rezeki dr allah. Bnykkan berdoa n berusaha , semoga dipermudahkan