gugur ke period?

Hai mommies, baru ni sy buat test upt sbb lambat period. 3 kali cek upt waktu berlainan, result semua positif. Tp line kaler x cerah. But still nampak double line. Kelmarin & semalam sakit perut mcm cramp. Assume sakit perut mengandung la. Tapi semalam keluar darah kat pantiliners tapi mcm setitik je. So assume la yg tu spotting. Tapi hari ni keluar darah banyak. Penuh pantiliners. So saya ni bleeding ke gugur? Atau lain? Plan nak jumpe doctor ptg ni/esok pg. Tolong saya siapa ada pengalaman ? sblm ni sy ade history gugur. Klw ni preggy kire ni kali kedua

3 Balas

Chemical pregnancy maybe . Upt positive tapi lepas tu period macam biasa

5y ago

Hurm.. dah confirm miscarriage petang td kat hospital. 😢