Baby meniarap

Hai mommies , baby dah nak masuk 4 bulan ni tak meniarap lagi , kepala dah tegak tapi taknak meniarap . nak terus belajar angkat kepala duduk je . Takpe ke baby lambat belajar meniarap ni 🥹 hari hari buat tummy time , pun taknak juga niarap sendiri .

9 Balas

ank sy umur 6 bulan baru rajin nk meniarap, skrg dah 8 bulan, dah boleh merangkak dan baru blajr duduk sendiri. nikmati je lah, ggi pun blom kluar lgi. jngn risau sangat, positif, insyaallah semua baik². 🙂🙂