Anak susah tidur dalam kereta

Hai mommies, anak saya susah tidur dalam kereta. Dah sleep train tidur bawah pun mengamuk. Nak berbuai jugak. Dulu okay la juga pagi-pagi tidur bawah. Frust betul la ada anak susah tidur ni. Seronok tengok anak orang lain berdukung pun boleh tidur. Anak saya berdodoi x nak, berpeluk, tepuk-tepuk pun x nak bila tidur. Dalam kereta x nak tidur sampai stress la kami suami isteri dengar dia melalak 🥲. Agak-agak umur berapa baru okay ye? Nak jugak bercuti macam orang lain 😅. Baby dah 7 bulan. Ni bercuti lagi serabut jadinya dengar dia mengamuk.

12 Balas

kalau tidur berbuai ni susah sikit sis .susah nak bawak dia berjalan2. kena usung pulak buaian tu kemana mana Mmg dia takkan tidur kalau takda buaian

maybe dia xbiase..sabar je la..saya ni pun x de nak bercuti sejak ade anak ni

2y ago

ni bercuti dekat2 pun ngamuk. jauh memang x berani nak pegi 😌.