Speech delay

Hai mommies, anak saya bulan depan dah masuk 1 tahun 6 bulan, soalan saya, adakah normal anak saya belum boleh bercakap walau satu patah perkataan? Tapi saya tengok dia ada keinginan nak bercakap seperti membebel sorang2, macam bahasa alien, dan apa solusi untuk masalah saya ni, dan anak saya ni boleh ngam dengan semua orang, mcm mana nak ajar dia agar sedikit takut dengan orang yg tak dikenali. Thank you in advance utk jawapan mommies ❤️ #needhelp

3 Balas

anak kaka sy pun mcm tu dulu, tpi kaka sy slalu ajak dia berbual

3y ago

hehe.. tak pe lain anak lain prkmbngn die