HB Low

Hai mommies.. ade tak yg HB low.. Mommies makan ape n elakkan makan ape ye nak cantikkan HB balik.. HB sye 10.4.. Dr bg zincofer..

45 Balas

Masa mengandung, saya memang tak sentuh kopi ngan teh tu.. Saya minum susu ja.. Cuma masa hujung kehamilan, saya tak makan ubat dah sbb xlalu sbb ubat yg biasa saya makan tu habis stok.. Jadi saya makan buah, minun air kelapa, bubur kacang pun pernah try.. Sis cuba la mana yg ok