Alahan Bau Sabun

Hai mommies.. ada tak yang tak tahan bau sabun mandi and sabun basuh baju? Ada tak sabun yang takda bau or kurang bau? Dah berapa kali try tukar sabun semua tak boleh tahan bau. Dah 15 weeks pon masih tak boleh bau sabun ?

2 Balas

Bole cuba basuh baju guna baking soda (soda bikarbonat) beli dekat bakeri murah je. Guna lebih kurg 3/4 dari sabun biase. Bersih sgt n lgsung xde bau. Nk guna utk mndi pn bole, tapi leceh sikit n kulit jadi agak kering. Ape2 pn ni sekadar cdgn berdasarkn pengalaman.

5y ago

Ok2 nanti saya try. Tq sis