Sakit tulang punggung bila duduk

Saya 37w sekarang, memang normal ke waktu macam ni kalau duduk atss kerusi yang takde bantal , rasa macam sakit tulang punggung + rasa senak di bhgian rahim ? Kepala baby daa kat bawah dah last scan mggu lpas. Share la mummy mummy 🥹#firstmom

6 Balas

sy dari 5 bulan pregnant lgi dh sakit.. masa duduk xde mslh. Nak bangun tu fuh.. mcm tlekat punggung dan segala isi perut kt situ😅 padahal perut kecik je. Saya baby songsang lgi

11mo ago

Tu satu lagi masalah bila nak bgun kan 😂 mcm kes saya ni saya jdi overthinking saya duk menekan kepala baby ke kat kerusi tu😂aduhai

Hye kite sama, so paham sangat sakitt tu macam mana, beli bantal lapik atas kerusi tu wakk. I ponn buat macamtu beli tebal sikit, kurang sikit rasa sakit tu nanti

11mo ago

Itula awak, kerusi dekat office tu saya guna masa awal pregnant , sekarang bantal tu daaa jadi penyet dah 😂 macam xde alas pape dah, btw tq sharee

sama dgn saya sis.. sy pon 37mggu lebih... bila nk bgun dari duduk rasa payah dah pastu sakit kat area punggung

Ye sis kalau blh dduk atas tmpt yg x tenggelam.. and duduk tegak bersandar dgn bantal ke cmtu..

sama la sy skrng pon 37w pon rse mcm tu😌

normal tu sis. kalau boleh alas bantal.

11mo ago

Okayyy awakk thankyouu shareee✨