BOOSTER VACCINE

Hai mommies. Ada tak sesiapa kt sini dah ambil booster dose ketika hamil? Nak tanya advice, patut ke saya ambil booster dose vaksin? Kandungan saya dah masuk 19 minggu. Tengok review orang lain semua mengerikan. #pleasehelp sebab ini first pregnancy saya

41 Balas

Ikut la klu nak booster…….. Asalkan yakin…… Ikut nasib lah…. Klu ok..syukur….. Klu x ok…bertabah je la…. Jgn ikut sgt komen org2 yg kata dia ok je booster tu……sebab dia mngkin bernasib baik…..anti body nya kuat……. Sebab badan kita ni xsama….. So Saya x nak ambik risiko….Tunggu pas bersalin Baru ambik booster tu…cukup la 2 dos tu…klu paksa2 diorang nk bertanggunjawab bgi 1 juta……xpe la jgk….ni tanggung sendiri…huhhhh

2y ago

betol tu..sy setuju sgt