Sharing pengalaman bersalin jom

Hai mommies, ada tak pengalaman mommies yg tak dapat dilupakan atau memalukan waktu tengah meneran baby.. macam saya , bersalin anak kedua , rasa malu gila sebab doktor suruh teran , sekali dengan taik keluar.. tapi doktor cakap takpe2 teruskan pusshhh... nurse2 jelah yg mengomel..... huhuhu

1 Balas

saya time abes bersalin je la, time nurse nk jahit tu tiba2 rasa sakit btoi terasa jarum tu dok masuk dalam kulit hidup. pdhal saya perasan je dia da bius. time rasa skit tu saya ttup tgn kt miss v tu kta xya jahit bia je. nurse tu kata xley. pulak gado mulut kt situ😅 sampai nurse tu de pggl doc praktikal suruh pegg tgn saya sbb saya dok ttup. doc2 tu saya maki 😂😅. tapi dah abes tu saya minta maaf balek. hahahah nurse tu pon kata xde pe phm je. saya aritu kena jahit area atas tepi kelentit tu. nurse tu pon gtau area situ bius pon tetap akn sakit sbb situ kwsn lmbut. area bawah elok je xde koyak, koyak atas pulak.

7mo ago

saya koyak atas sbb kepala bby dongak nurse tu kata. tp bwh clear takde pe