high demand baby

hai mommies ada tak pengalaman handle baby high demand. share sikit mcmna handle emosi 😥bole meroyan juga kadang2 stress 😞😂

5 Balas

Hai mommy. Nak tak nak kena sabar. Kena faham waktu menyusu anak. Means pola menyusu anak. Lepas tu minta kerjasama suami juga minta jaga kan anak bila mommy nak rehat. Kalau saya susu banyak tapi anak pula masalah latching so dapat lah berehat sekejap bila saya dah pam susu tu minta suami yang susu kan