high demand baby

hai mommies ada tak pengalaman handle baby high demand. share sikit mcmna handle emosi 😥bole meroyan juga kadang2 stress 😞😂

5 Balas

sabar mmy..tu je yg boleh cakap..huhuhu. macam anak no 2 saya dulu masa kecik,macam ni lah. tapi masuk umur dia 2 ke 3 tahun,dah okey dah. sbb umur 3 tahun saya dah asingkan dia tdor bilik sendiri. sebelum tu mmg kena banyak sabar lah. siket² nangis. mmg geram 😂😂. tak boleh tinggal sekejap walau dgn papa dia pun nangis..aduhai anak..sabar jelah. now anak dah umur 6 tahun. dah tak heran dia dgn mama dia. setiap kali cuti sekolah,dia balik kampung dgn abg dia. tinggal kat kampung sepanjang cuti sekolah,mama tak ikut pun tak apa,asalkan dia dapat balik kampung 😂. masa kecik kemain lagi..melekat je.

Hai mommy. Nak tak nak kena sabar. Kena faham waktu menyusu anak. Means pola menyusu anak. Lepas tu minta kerjasama suami juga minta jaga kan anak bila mommy nak rehat. Kalau saya susu banyak tapi anak pula masalah latching so dapat lah berehat sekejap bila saya dah pam susu tu minta suami yang susu kan

Sama la hmm dia susah untuk tidur pakai mcm2 white noise dan buai semua tak jalan nk gila dh ni

baby sy x kuat nangis tapi kuat mengempeng smpai termuntah2 ..sy try bagi pacifier

Kuat nanges tak?

5mo ago

Ank sis mcm mna skrg