eczema

Hai mommies... Ada sapa2 yg baby kena eczema? Mine kena umur 5 bulan... How to treat ya? Any recommendations?

1 Balas

My daughter ada.. Detect waktu 2 months old..doktor yg advise anak dia pun eczema.. Dia suggest hr2 pas mandi tnpa sabun.. Lap anak dgn air kelapa.. Buah.. X nk yg simpan peti.. So far i buat keruping telinga kepala.. Merah2 spot kurg.. Bila dh kurg.. I jrkkan sikit sbb dh x lrt nk beli buah kelapa.. Alhamdulillah tgl kesan nk sembuh.. Kt kepala telinga hilg..