Upt masih samar

Hai mommies, 1. ada tak pengalaman UPT still samar tapi confirm pregnant? Minggu lepas dh pergi klinik swasta, doc confirm pregnant. Tp upt sy masih samar lagi sampai harini. 2. Sorry kalau gambar tak selesa ya. Kalau mcmni spotting ke? 😓#pleasehelp #ingintahu #firstmom

Upt masih samar
8 Balas

Hormon setiap org berbeza.. sabar ya.. blh repeat smgu dua lg.. spotting tanda preggy tu normal cuma kalau berterusan baiklah cek di hospital. Semoga ada rezeki buat sis ya.. jaga diri dan start mkn folic acid ya

banyakkan bedrest sis, inshaAllah, tapi kalau risau boleh gi klinik, kdg spotting dlm tempoh mengandung ni ada yang kurang berbahaya ada yang berbahaya. lagi lagi awal pd awal kehamilan

Saya pun double line dua kali. Then lps beberapa hari, keluar mcm ni lepas tu period.. dah dua cycle.. saya doakan sis and baby selamat ya.. semoga Allah berikan rezeki buat sis..

Check beta hcg lagi tepat… suruh doctor amik darah beta hcg. Lepastu 48 jam repeat lagi beta hcg… normal pregnancy bacaan akan double setiap 48 jam…

upt samar. doc pun dh sahkan. jdi mmg btul la awk pregnant. tggu lgi seminggu nnti makin terang

mkna nya hormon hcg dlm bdn still rendah. as long as doctor dah sah kan. mmg awk pregnant la.

saya pun guna ni .. lepas 3 hari insya allah terang .. bnykkn bedrest

2y ago

ini lepas 4 hari malam .. terang menerang

saya pun wktu 6 week mcm ni .. skrng baby 11 week

2y ago

Maaf tanya, Awk ada keluar spotting juga ke?