Ada effect tak buang dalam

Hai mommi nak tanyaa kalau kita bersama dengan suami semasa mengandung ni boleh kee buang dalam ? Nak tahu sangat 👉🏻👈🏻

3 Balas

saya cuma tlg jawab apa yg saya tahu. boleh sebab waktu melakukan hubunga kelamin semasa megandung, ia tak gangu pun baby dalam kandungan sebab baby dilindungi oleh lapisan lain. boleh google atau tanya pada yg pakar mengenai kebaikan air mani untuk kandungan

1mo ago

saya sudah 4 kali megandung, memang hubungan intim semasa megandung suami terus buang dalam. tak buang luar. untuk di saat akhir² minggu megandung air mani dpt membantu kita mudah untuk bersalin. itu ilmu & apa yg saya tahu.

Hi moms . Saya pun nak tahu jugak .. harap ada orang tlg jawab .. saya dh 26w pregnen n baru ank first, sejak pregnen husband tk pernah lepas dlm lagi .. anyone boleh tolong jawab kah ??

1mo ago

boleh je sis. tak kacau baby dalam tu. cuma jangan ganas2 untuk ibu yang uri bawah and senang pendarahan tu..

Hi, boleh je buang dalam, cuma berisiko kena jangkitan kuman je ..makesure cuci terus berrsih2 selepas bersama ya