Bila ibu scan JANTINA

Hai mom....kongsi la...korang scan jantina bby masa bape minggu ye? #momToBe2021 #jantinabelumtahu

25 Balas

Scan 18 mggu baby xbg kerjasama, kepit xnmpak jantina. 19 mggu buat detail scan, sebelum scan mkn aiskrim n usap2 perut ckp ngn baby mama nk tgk awk ni boy ke girl, nk start beli brg baby. Klo x awk pakai la baju pink baba nk beli sbb rse mcm girl masa scan kepit nmpak mcm girl. Tp hati ni kuat kata boy xmcm baby girl pembawakan dia. Skali nahhh terkangkang masa scan siap tunjuk muka. Mmg betul firasat kata baby boy. Cbe klo sebelum scan minum yg sejuk2 atau masam2, usap baby mntak krjasama..

3y ago

Aamin2.. ❤️❤️