Batuk Teruk

Hai momies....usia kandungan sekarang dah masuk 35 weeks... Tapi batuk n selsema Sgt teruk... Bila batuk terasa sgt sakit dekat atas perut... Normal ke.. Atau ada pape effect ye... Kepala bby masih kat atas... Doakan bby pusing ye momies... ??

1 Balas

Biasa cmtula sis kalo batuk mmg tarik smp ke perut, jaga kesihatan baik2 yer...aamin, mudah-mudahan baby pusing xlama lg...moga dipermudahkan urusan bersalin sis nnt inshaallah..