Lendir hijau cair

Hai momies. Tgh jejalan kn mall, perut asyik mengeras ja. Lps tu tk lama keluar lendir hijau cair mcm gam bnyk juga, terasa keluar time naik tngga. Tp pagi tu saya dh buat swab test ntk check keputihan tp ptg nye plak keluar bnyk gitu. Perlu ke gi skali lagi hospital? Sbb hospital dh bgi ubat cume belum mkn lgi since bru dpt. Ke tnggu result keluar dlu? 1st time pregnant, masih keliru sama ada air ketumban or bebetul keputihan. #24weeks saya mohon sesiapa yg sudi jwb, mungkin dpt menenang kn hati ni. Semoga yg tlg jwb, di dipermudah kn segala urusan. Saya doa ln 😢

2 Balas

Keputihan tu. Kadang2 kalau penat sangat memang akan keluar keputihan. Tak pun minum makan yg manis2.

4y ago

Terima kasih ya sis. 😘Keluar sbb terlampau letih dr kata. N lama sgt duduk dlm kete. Tk elok.

kalau lendir hijau tu mcm kena refer doktor.. takut bahaya

4y ago

Dh refer, dr kata tk de gbs pun 😂 keputihan yg tersekat lama kat dlm sbb kes duduk dlm kete lama. Tk elok kata nya. Terima kasih sgt sudi bls 😘