Obimin &zincrofer

Hai momies smue. sy nak tye sy ade dpt ubt dri kk zincrofer and obimin di klinik swasta. Perlu ke sy mkn kedua2 skali?

2 Balas

sy mkn obimin sbb zincofer xsesuai . munth tibe2 wlU pon xloya n pening . tpi dy trkelua sndri munth cecair wrne pink kemerahN . sy bgtau misi dorg bg mkn obimin je xbg lg zincofer sbb xsesuai . klau awk sesuai mkn zincofer . ambek zincofer je sbb zincofer kuat sikit misi kata dri yg 4biji ni .

4y ago

sy pun xsesuai zincofer... mkn je trus skit kpala... msuk ari ke 3 mkn skit kpala yg amat sgt then trus muntah... g klinik jmpa doc doc tkar mkn 4brdik tu... yg iron mkn 2bji skli seari...