Pengalaman keguguran

Hai momies smuaa , mau tnya baa . ada ka sni yg pernah kguguran . bleh share kaa . sbb sy d sah kan kguguran .. mngndung ank kmbar tnpa sy ketahui . tahu2 sdh gugur . dktr sahkn stu sdh jatuh . satu lg tak pasti keadaannya . sbb tnggal kantung seja . skrng perut sakit sngt . trasa tekanan d bawa prut . test upt sy masih lg positive . adakaa sy masi preggy atau mmang sdh gugur . serius skit sangat

14 Balas

Sya prnah mcm puan..mngndg kembar.xsdar sndri mngndg bru 5week...

Cuba bnyakkn baring. Bangun bila perlu shj.. Semoga dipermudahkan

Pergi hosp sis .. sy pernah keguguran 5x .

pergi ke hospital