TERKENAN WAJAH

Hai momies.. siapa sini yang percaya, kalau kita marah seseorang atau x suka seseorang masa mengandung, nanti anak keluar muka orang tu.. MIL sy suka omok2 kn saya dengan perkara macam tu ? . Sy rasa lagi baik kita selalu amalkn baca quraan n doa bnyk2 kat tuhan.. tu lg baik..

1 Balas

Saya rasa semua tu mitos saja.. mcm ipar duai saya selalu marah anak sedara dia (anak sedara hensem).. mak mertua kata nnt muka anaknya sama.. sekali da keluar tk sama pon.. walaupun dorg semua kata lebih kurg(nak sedapkan hati kot).. pd saya tk sama pon muka dorg