Pendarahan

Hai momies semua Sy nak tanya..kalau yg ada pengalaman mcm sy Sy mengandung 10 minggu, start 6 minggu ada pendarahan..sy rujuk ke klinik swasta..doktor bg injection dan ubat kuat rahim.. pendarahan berhenti smggu sahaja lepas tu ada blk..sy pernah ke kecemasan dan doktor scan jantung baby masih ok..bru² ni darah beku keluar..sy terus ke klinik,doktor scan dan dia ngtau jantung baby ok ,baby aktif dan sihat..doktor suggest kan sy untuk terus makan pil duhapson sehingga perut 5bulan. Kalau ada sape² pernah mengandung n ada pendarahan boleh share dgn sy x #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

13 Balas

Saya baru masuk 13 week tiba msa kecing ada keluar darah tu normal atau ada tnda kurang baik. Ank first

3y ago

Terima kasih sngt2 atas mklumat lega dgr