buka buku pink

hai momies nk tnya selalu buka buku pink ap yg perlu dibawa dan ap yg akn di check ye ?

1 Balas

Selalunya bila kita call nurse akan pesan ap yg perlu dibawa..Lain KK lain dokumen yg perlu bawa sy tengok..Mcm KK sy dia suruh bawa salinan sijil kahwin and air kencing..nurse akan check tinggi berat tekanan darah dan ambik sample darah..Hiv test..tanya history kesihatan family..lepas tu jumpa doctor utk scan to confirm due date