Baby dalam perut

Hai momies nk tanya.. normal ke mula2 tu sakit perut, dlm 6-7 week, lepas tu dah tk rase sakit perut.. boleh daa tido dan bergerak mcm biase.. Masih trimester 1..

1 Balas

Rasanya normal sbb rahim kita mengembang kn.. Sy 9w skrg ni pn masih rasa cramp, kdg2 rasa tegang kt perut.. Mkn sikit terus perut jd buncit sgt2.. Pastu mula la rasa mengah dan tak selesa

6mo ago

haha.. samala.. makan sikit dah perut buncit.. kita pon confius tengok perut..