sakit perut

Hai mommy.. Saya nk tanya normal ke klu kita mgandung ad sakit2 perut.. Cm kita biase kene sakit perut tu... Perut pedih2 je... Saya mgandung bru 6bulan lebih... Tp stiap kli mkn perut rase sakit je...

2 Balas

Gastrik tak ? Ibu mengandung senang gastrik , perut kembung dan pedih ulu hati . Elakkan makan lambat , makanan pedas

5y ago

Betul.. Saya tengah malam ni pun terjaga minum pedih hati tetiba.

sy pun sedang melaluinya..sama mcm sis..6bulan juga skrg n sakit perut after mkn..mcm xsedap jer perut tu..😂