Miss V sakit

Hai momies nak tanya saya tengah sakit area miss v perit sgt sampai nak jlan pun susah macam org dalam pantang . Nak tanya laa ada tak dalam ni pernah alami ? Bole share tak ? #30week4day #mommybuntu

2 Balas

Normal tu awak untuk ibu mengandung yg dah 30 weeks ke atas. Sebab baby dah masuk laluan, dan dah tak lama lagi untuk bersalin. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti dan moga selamat semuanya ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

sama sis..bby dh masuk laluan tu