Scan

Hai momies, nak share luahan.. Ramai tegur babybump kecik.. Niat tak nak scan biar surprise tp dsebabkan ramai tegur perut kecik sgt, sya pn p la buat details scan. Alhamdulilah. Ok.. Ada tak pgalaman mcm sya? #24weeks #1stpreggy #InshaAllah #babygirl

Scan
69 Balas

Jgn risau..bby bump kecil ke besar tak penting jnji sihat..saya anak sulung 5 bulan pun xnmpk lg..org tak tau pun kata mengandung..baby keluar 2.9kg. besar dekat luar..sebulan 4.5kg..hee..skrg dah sethun 8 bulan almost 13kg..so dun worry dear.