Scan

Hai momies, nak share luahan.. Ramai tegur babybump kecik.. Niat tak nak scan biar surprise tp dsebabkan ramai tegur perut kecik sgt, sya pn p la buat details scan. Alhamdulilah. Ok.. Ada tak pgalaman mcm sya? #24weeks #1stpreggy #InshaAllah #babygirl

Scan
69 Balas

Yea sya pun sama bnyk kata xnmpak2 jew sya mmg badan kecik so mmg normally susah nmpak skit but sya pun risau bby ok ka x but sya harap bby sya ok2 now sya 18week so doc suggests buat 5d scan time 20 week keatas so sya tengah tunggu la dh ckup nnti bru nk bt scan n tgk bby mcm mna ...tabah sis kn dh scan n puas la skit tgk bby kita kn all the best to all nk jd mum...