19w

Hai momies, Ibu hamil mmng ad kluar lelehan cair sdkit dri kmluan ke? Smlm sy g hsptal doctor kata tkda bcor air ktuban tp klmrin petang tu sy ad lelehan byk y mnglir trus sy pergi emergncy Dan hari ne ad kluar sdkit lelehan cair tu.. Normal ke momies, sy rsau la? Mohon jwapan momies siapa y pernah mcm sy

1 Balas

Lendir ke cair mcm air?

5y ago

Teada bay langsung sis, sy pun tk thu sma ad air ktban or trkncg ..sy first bby .. Adkah tu normal