Baby Boy Ke Baby Girl Lebih Aggressive Masa Kicking

Hai momies. Boleh share tak pengalaman mengandung anak baby boy ke baby girl lebih banyak dan kuat menendang?? #1stpregnancy #29week

20 Balas

Rasenya ikut baby kot.. Saya tengah pregnant 1st baby boy gerakkan nya kadang2 je rase especially time2 nak tido tu baru dia gerak2... Sepupu saya nya wife pun pregnant 1st baby boy jugak tapi active sangat2 kadang2 penat nak dengar diaorg compare kite dengan wife dia 😂😂

Saya skrg ni 25weeks , baby makin aktif .. saya belum lagi scan details .. tapi org2 tua tengok bentuk perut saya kata baby boy .. tak tahu lah kan , saya tak kisah pun . Janji anak sihat , sempurna ..😊

Klau pengalaman sy same je baby boy or bby girl..due2 kuat kicking..already got 2 princess & 1 prince..incoming doc ckp boy.. kicking die same kuat & active mcm kakak2 n abg nye 😅

Sy pun nak tau jgk.. Sbb sy first time preggy ni doc scan katanye boy.. Tp mmg aktif pun bby dlm perut ni. Senget2 perut dibuatnya. Kdg2 tengah rehat dia bagi kick yg kuat 😂 tkejut..

Sy dlu anak 1st tak kuat kicking kluar girl..kali ni pregnant kuat kickingnya perut sy pun bulat sgt tp scan 3kali girl jgk..

Boyy..sbb saya peknen gegel sblm ni lambat rase 1st kicking tu..dlm 18w ke 19w...tp boboy ni 15w dah rase dah..😊

Baby girl sy kuat kicking... Maybe sy pun lasak... Aktif sungguh die dlm perut 😂😂

Baby boy. Kdg sampai terkejut kena kick 😝

bby boy smpai bulat2 perut nampk

Baby boy ..sbb sy baby boboy hehe...