Due bulan september

Hai momies, ada yang due bulan 9 tak? Ada yang dah tahu ke jantina baby, boy or girl? Saya belum scan lagi untuk gender. Cuma teringin sangat nak tau, kalau ada momies yang dah tau gender apa utk due bulan 9. Boleh lah share.. TQ

36 Balas

13mgg dah tahu gender 😊 repeat 17mgg pon sama. last scan 21 mgg gender masih sama 😊

sye due 21/9 , 19/4 masa 17w6d sye scan gender jelas sgt dah nmpak baby boy 🥰

x nampak sbb Tali pusat duk celah kangkang..ingt 7month nk scan blk

1y ago

bb nk bg surprise kt mommy die ni😁

saya scan waktu 18 weeks dah dapt tahu jantina baby boy. skrg dah 21 weeks

1y ago

due saya 9/9

saya pun bulan 9...dah scan doctor ckp girl....mintak2 girl...

Saya due bulan 9 3hari lepas scan baby boy ☺️ scan 21week

saya due 28/09 , tak scan lagi... minggu dpn bru scan huhu

pegi scan minggu lepast 20week, doc cakap baby girl😍

sy scan pg td. dh nak masuk 21weeks. might be bby girl

sye check masa kandungan 17w6d , baby boy