Due bulan september

Hai momies, ada yang due bulan 9 tak? Ada yang dah tahu ke jantina baby, boy or girl? Saya belum scan lagi untuk gender. Cuma teringin sangat nak tau, kalau ada momies yang dah tau gender apa utk due bulan 9. Boleh lah share.. TQ

36 Balas

same due bln 9 tp bby malu nk tunjuk 😄

sy 18 weeks scan , likely baby girl 🤭

saya due bln8 xnmpk lg.. 😅😅😅

Sy baru scan last week. Baby boyy🥰

6/9 due date .. belum scan lagi

1y ago

same la due kite...mggu lepas sy scan detail, dokter cakap boy, nampak bibird, harap2 x scam la ibu abah nye, mmg dh niat, kalau bby boy, boleh lah rehat lame sikit, ni kandungan ke 5, 3 pompuan sorg lelaki, masuk yg ni, abang die ade geng laa..

9/9 scan xnmpk.