Due bulan september

Hai momies, ada yang due bulan 9 tak? Ada yang dah tahu ke jantina baby, boy or girl? Saya belum scan lagi untuk gender. Cuma teringin sangat nak tau, kalau ada momies yang dah tau gender apa utk due bulan 9. Boleh lah share.. TQ

36 Balas

haii sy pon due bulan 9.. last week checkup mcm biasa kat kk 20w kbtulan scan growth baby mmg dh nmpk🥰happy jgk sbb mmg kata hati sy sama bila dh tahu gender trus smngt beli sikit ii brg baby🤭actually mula ii x kish pon laki ke prmpuan tp bila dh tahu gender tu yg lg smngt hehe.. sng dh trus nmpk x yh g scan swasta mhl

sy due 24/9 ni, skrg tgah 20 week 1 day .. haritu scan nampak mcm bebird, tapi doc scan gerak² lg nmpak mcm burger juga. doc ckp nt confirmkan balik 28 week 😅 mummy² tolong tengok nmpak apa ya ? bebird or burger ni? 🤭🤭🤭

sehari sblum raya g scan..16w5d..asal nya nk scan tgk baby ok ke x..tp doctor nampak da..😂..baby girl..harap btol la..sbb bru dpt ank pmpuan sorang je ni,atas dia 5 laki..lau adik nya girl ada la geng..😁

Sy due akhir bln 9, smlm pegi scan 18 weeks…scan nk tgk gender trs nmpk xde sorok2 dah…doc ckp ni jelas nmpk dahni..alhamdulillah boy girl x kesah..yg penting sihat sempurna kejadiannya…Aamiin 🤲🏻

1y ago

kalau nak senang nmpk prgi time 18-24w sis . kalau daa besar nnti lagi susahh nak tngk

9/5 bru nk g scan.. abi dia exited nk tngok dia.. sbb msa scan di kk suami x blh masuk itu yg sedih sikit.. 3 kali scan suami x blh ikut.. 9/5 ni suami cuti blh la dia tngok jantina baby 😋✨..due sy 20/9..

hari khamis lepas , 20w+ buat growth scan, nampak mcm burger sign. harap anak tkscam maknye laaaa🤣 maknye dah nk start beli barang dh ni. risau btul nk beli brg pink2 n accesories girl skli kluar geng bapaknya🤣

1y ago

btw due sy 13/9. ad yg geng ke ?🤣

sy due 25/9.. scan 19 weeks 4 days ,dah nampak gegirl. Doc gtau nampak hamburger😂Alhamdulillah baby tak main sorok2 hehe.happy tak terkata daddy nya.. Moga kita semua dipermudahkam urusan🤲🏻

Hi, sy baru scan time wesak day haritu. Sy buat details scan. Jelas nampak bebird dia. Happy bapaknya sebab ada geng. Due inshaa Allah 15/9. Tak ragu2 dah nak beli barang baby lepasni sebab dah tau gender

sama sy 20/9 due insyallah .. scan lepas raya 20week cmtu samar2 nmpak boy .. excited laa ayahnyaa ank first geng dy .. tp apa2 pn nk repeat scan smula 24week nnti ...

Due 14/09 . 2 kali Scan , Tpi silang” kaki dia taknak tunjuk la tu 🤣 hati kata , takpa lelaki or perempuan tak kisah . Tapi hati still nak tau juga hahaha