Pengalaman pertama

Kalau ikut kiraan sepatutnya dah 9weeks. Tp bila scan saiz janin 7weeks. Normal ke? Tp doc suruh dtg lagi 7hari untuk scan sama ada saiz membesar atau tak. #ingintahu#firstbaby

2 Balas

Normal puan. Saya pregnant yang 2nd ni sama macam situasi puan. Dr kata mungkin ovulation berlaku lambat. 2kali scan dapat due date sama, 2w lambat dari due date tarikh period so dr bagi revised due date ikut tarikh scan. Fikir positif je. InsyaAllah❤️

3y ago

yaka? terima kasih. ☺ semoga semua baik2 saja. aminn

normal sis . ikut dari doc scan tu yg betul 😊

3y ago

terima kasih ☺