NORMAL TAK?

Hai momies. Ada tak momies kat sini usia kandungan dah masuk 20 week tapi perut tak berapa besar? Normal tak.

5 Balas

Hai sis morning , sy pun mcm tu jgk tk nmpk pun perut even dh 5 bln . Dont worry janji anak ikut tumbesaran mengikut usia dia dan baby ibu sihat itu dah cukup 🥰

2y ago

buat bsp bacaan cantik . tp tula tetap kena teruskan sampai bersalin

normal sis asal doc xckp apa2 time chekup sis jngan risau..insyallah baby n mommy OK. 🥰

normal je..sy nak masuk 7 bulan pun xnampak sgt..haha..yg penting baby ok.

normal tu .. asalkan scan doc kata baby ok smua x da masalah ..

normal je