7w2d pregnancy

Hai mom’s , sy tgh mengandung 7w2d..tp pd usia kandungan sy 6w sy dah mula rasa skit kepala,rasa senak pada ulu hati,and kdang2 rasa mual,tp lebih kerap berlaku pada waktu malam ke subuh,ada x macam sy?morning sickness x ada,cuma sy akn mula rasa semua tu antara tgahari atau malam start pukul 8pm...#firstbaby

1 Balas

Semua tu dikira alahan jugak tu sis

2y ago

Ouh,sbb berlarutan sampai skrg,and sy cpt sgt lapar,sejam2 rasa nak makan..bdn sentiasa rasa letih,rasa nak baring sj,lama baring pula rasa pening😅