jantina

Hai mom semua..nk tye la tgk keadaan perut bole menentukan jantina contoh perut tajam anak lelaki perut bulat anak perempuan?

20 Balas

Xjugak. Pnh sekali bidan tukang urut tegur, dia tgok perut sy dia kata pmpn. Sy snyum je sbb sy dh tau melalui scan, lelaki. Kluar mmg llki😅

Tak jugak sis. Saya dulu semua cakap anak laki. Tengok perut. Tapi scan perempuan. Alhamdulillah keluar pun perempuan. Hehe

mitos je sis, skrg zaman serba canggih better pergi je scan, insya allah memuaskan hati awak and husb

Hi..mitos je..bentuk perut xmnggambarkn jantina bayi..bergantung kpd kdudukan bayi dan saiz bayi.

Hehehe xpasti jgk sis...sy scan bby girl.doktor ckp nmpk butir tp xnmpk telur..tggu kluar je

Xjuge...sy perut tajam lancip siap pakej pusat trsembul..semua ckp boy..skali kluar girl😂😂

4y ago

Nii skrg yg second pon mcm tu jugk...perut lancip scan kt kk mse 29weeks je,nmpk mcm girl tpi xjelas...kena tunggu dye kluar bulan depan🤭

tngok bdn org juga , saya bby boy perut tajam🤭 suara pun bertukar garang mcm lelKi🥵

Pergi scan je lagi senang dpt tau. Tak payah susah2 buat ramalan yg tak tentu tepat tu.

Mitos je, scan & kluar betul² girl. Semua yg pandang perut i ckp boy konon..

Keadaan perut x menentukan jntina baby 😊 scan is the best way