Air ketumban

Air ketumban ni mcm mna ya? Saya ada keputihan yg jenih berair tpi gatal. Air tu blum keluar dh gatal . Bngn pg ni bahagian bawah smpai belahkng ada basah , dkt tilam pon ada sikit. Xde bau tpi meleket sikit n xgatal. Tu keputihan atau air ketumbn? Ada bca klau gbs ni boleh pecahkn air ketumban. Saya keputihan tpi blum check sbb kk suruh tunggu 10/10#bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

kenapa nk tunggu appointmnt KK..... terus ke klinik swasta berdekatan.

Sorry tanya, kiranya tu air ketuban leaking ke?