Baby Kirang tidur

Hai mom. Nak tanya lah kan.. pengalaman sy ada anak ni lain2. So, nak tanya la kan. Normal ke anak kirang dr 1 bulan kurang tdo dan suka berjaga 3 jam ke atas? Bila letak d tilam, dia akan merengek. Dan bila di gendong dia akan diam. Dan nak tdo. Tapi letak balik d tilam. Bangun balik sedangkan dah tido dah. Sy risau le kalau dia kurang tido

1 Balas

Normal. Masa dalam perut baby rasa sempit. Rasa macam kena peluk. Bila awk letak dekat tilam dia rasa luaslah tu 😂 Xtau nak guna ayat apa sesuai utk kongsi perkara yg tepat. Cuba bedung baby awak. Moga baby awak tidur lena.

4y ago

Bagu susu klu dia nak. Pastu nyusu sikit. Muntah plak dia.